Å ansette 25 nye
sky- og systemutviklere

I Cloudberries får du smidigheten, dynamikken og mulighetene du kun finner i et ungt og innovativt konsulentselskap. 

Hvorfor velge oss?

Som konsulent med minimum 3 års erfaring med systemutvikling og skyplattformer kan vi tilby deg en unik rolle i Cloudberries.

 

Gjennom dine prosjekter vil du tilegne deg ny kompetanse om å skape merverdi for kunder gjennom nye løsninger og tjenester.

 

Du får ta del i resultatet og verdiskapingen som du selv er med på å skape gjennom ditt arbeid i Cloudberries. 

 

Vi tenker nytt om hvordan å tilby våre tjenester og er opptatt av å utvikle nye digitale kompetansetjenester i tett samarbeide med våre ansatte.

 

Java, Kotlin, Scala, Kubernetes, MicoServices, Serverless, DevOps, Cloud-native, lift-n-shift... Du kjenner nok til alle disse begrepene og mange flere.

Vi bygger et fagmiljø som tar utgangspunkt i dine faglige kvalifikasjoner og utvikler dette videre. 

 

I sum blir dette et unikt og sammensveiset fagmiljø som jobber med smidige systemutviklingsprosjekter og moderne skyplattformer.

Hva er vi opptatt av?

Vi er opptatt av folka våre, det er de som gjør utvikling og verdiskapning mulig. Vi har fokus på kompetanseutvikling, gode betingelser, trivsel og å ha det gøy på jobb!

 

Vi kombinerer det å vokse som selskap med det å bygge tette fagmiljøer internt  hvor det er enkelt å bidra og lære av andre.

 

Vi blir godt kjent og gjør hyggelige ting sammen, treffes, drar på turer, blir kjent med partnere og hverandres familier. Vi bygger relasjoner.

Smidig utvikling og skyplattformer

Vi ansetter deg som ønsker å jobbe med skyløsninger, tjenesteorientering og modulære løsninger hvor kunden raskere kan ta ut verdi.

For å jobbe effektivt er det viktig at du behersker et eller flere programmeringspråk.

Du kjenner de nødvendige rammeverkene, utviklingsprosessene og liker å gå i dybden på de teknologiene du jobber med.

Smidighet og effektivitet henger tett sammen med din evne til å forenkle og tydeliggjøre ditt arbeide og prioriteringer.

Det er mye vi kan snakke om og jeg tar gjerne en prat med deg om det. Klikk på knappen under så avtaler vi.

-Jan Fredrik Øveraasen
CTO og konsulentleder i Cloudberries