Jan Fredrik Øveraasen (46) ny CTO og konsulentleder i Cloudberries

-Jeg har savnet smidigheten, dynamikken og mulighetene som ligger i et ungt og innovativt konsulentselskap

46-åringen har 19 års erfaring fra konsulentbransjen og kommer nå fra stillingen som avdelingsleder for Java-utviklere i konsulentselskapet Bouvet. I den nye stillingen får han ansvaret for å bygge opp et nytt fagmiljø med fokus på sky og systemutvikling.

– Dette var en utfordring som var umulig å si nei til. Gründerne bak Cloudberries har en utrolig sterk og spennende historie fra det norske konsulentmarkedet. Konseptet de har etablert og forretningsmodellen som ligger til grunn for Cloudberries er unik og gir konsulent og kunde nye muligheter for verdiskaping, digitalisering og innovasjon.

 

Jan Fredrik startet i Cloudberries 1. november.
 

Siden oppstarten sent i 2018 har Cloudberries allerede vokst til nærmere 50 ansatte og har på kort tid etablert seg som en aktør i det norske konsulentmarkedet. 

 

-Som leder for en ny enhet i Cloudberries er målet at vi i løpet av 2020 har ansatt 25 nye konsulenter. I tiden fremover vil vi snakke med mange flinke folk med minimum 3 års erfaring fra systemutvikling og sky-plattformer. Det blir kjempespennende!

 

Vi ser nå at det norske næringslivet er i enorm endring. Det investeres tungt i digitalisering, produktutvikling og nye teknologiske tjenester for fremtidens kunder. Cloudberries er med og utvikler nye teknologiske innovasjoner. Vi etablerer oss med faggrupper, har fokus på ny teknologi, skyplattformer, smidig systemutvikling og digitale verdikjeder.

 

– Jeg er veldig godt fornøyd med ansettelsen av Jan Fredrik Øveraasen. Han har lang bransjeerfaring og svært god kjennskap til hvordan teknologi endrer virksomheter. Hans forståelse av konsulenthverdagen, folk, teknologien, evnen til å nå resultater, kombinert med erfaring fra både utviklings- og konsulentvirksomhet gjør han meget godt egnet til å løfte Cloudberries videre, sier Øyvind Thoresen, CEO i Cloudberries.

Org. nr. 921957319

Tel. +47 90 84 84 32

Besøksadresse: Arbins gate 2, 0253 Oslo
Postadresse: Postboks 115, 2027 Kjeller 

©2019 by Cloudberries AS.