top of page

OM CLOUDBERRIES

Øyvind Thoresen, administrerende direktør og gründer av Cloudberries forteller historien bak selskapet:

Etter over 30 år i IT bransjen, og over 25 i konsulentbransjen, begynte en drøm om et helt unikt selskap ta form - inspirert av Gold of the Arctic - de guloransje multene. 

 

"Drømmen om å starte et selskap som er tilpasset menneskets natur? En plass bygget på familieverdiene - hvor man kan få føle tilhørighet , kunne få bekreftelse ved å utføre en god jobb, kunne få jobbe med det man helst vil og kunne få en god harmoni i hverdagen mellom jobb, familien/venner og livet?"

 

Jeg ble nysgjerrig på om det var mulig å kunne skape et miljø der folk kan vokse og føle seg verdsatt, samtidig som man tilfredsstiller de grunnleggende forretningsøkonomiske faktorene for en bedrift. 

 

Jeg, og en håndplukket gjeng på over 100 ansatte og partnere, har bevist at dette definitivt er mulig.

 

Derfor har vi etablert Cloudberries - et selskap som eies, drives og utvikles av de ansatte.

%C3%98yvind%20Thoresen_edited_edited.jpg

Øyvind Thoresen

  • Øyvind Thoresen Linkedin

Gründer og administrerende direktør

Cloudberries AS

HVA

Cloudberries har på kort tid vokst til å bli en viktig aktør innenfor IT i Norge.  Med en gjennomsnittlig fartstid på 11 år i bransjen og et høyt kunnskapsnivå, bidrar våre konsulenter til god innsikt for en rekke private og offentlige kunder. Vi har et stort nettverk og bidrar med å knytte de riktige ressursene til de rette oppdragene. Like viktig for oss er å skape et miljø hvor alle kan trives, noe vi følger opp gjennom året med kontinuerlig dialog og ulike sosiale aktiviteter, både ansikt til ansikt og digitalt. 

HVEM

Cloudberries er over 100 konsulenter med lang erfaring innen IT-bransjen, med et felles ønske om å arbeide et sted hvor vi blir verdsatt og likestilt. Kompetansen vår spenner seg over en rekke fagfelt, hvor det viktigste ikke er å passe inn i en konsulentmal, men heller å jobbe med interessante oppgaver hos spennende kunder og ha det gøy på jobb! Med høyt engasjement for det vi jobber med, skaper vi resultater som bidrar til å videreutvikle kunder og ikke minst, oss selv.

Det sosiale er svært viktig for oss, vi ønsker å jobbe et sted hvor vi ser hverandre, bidrar til å skape muligheter for hverandre og har det gøy sammen.

HVOR

Cloudberries startet opp i Oslo med kontorer rett ved Nationaltheatret Stasjon for lett tilgang både for våre konsulenter og kunder. Etter stadig økende oppdragsmengde i Buskerud/Vestfold regionen, etablerte vi i 2021 en egen avdeling her, Cloudberries Sør-Øst.
I 2022 har vi opplevd en sterk vekst i region Romerike, og etablerer nå en egen avdeling her, Cloudberries Romerike.

I 2023 satser vi i en ny spennende region, hvor vi allerede har flere kunder. Cloudberries er nå i gang i Rogalandsregionen.

 

Kontakt Oslo: Øyvind Thoresen

 

Kontakt Sør-Øst: Øystein Kopstad

Kontakt Romerike: Jan Gulbrandsen

Kontakt Rogaland: Lisbeth Skogland

bottom of page