top of page
folka_edited_edited_edited.jpg
Klar for neste steg i din karriere?
Vi er på jakt etter flere nye utviklere til spennende oppdrag.

Cloudberries ble startet i 2019, og vi teller over 100 håndplukkede digitale ildsjeler som deler samme ambisjoner og visjon om et litt annerledes IT-konsulentselskap. Vi gir våre kollegaer, #verdensbestekollegaer, muligheten til å påvirke selskapets retning og en del av overskuddet. 


Vi har opplevd en eventyrlig utvikling siden oppstarten, og er derfor på jakt etter flere konsulenter, til oppdrag både i Oslo, Romerike og Buskerud/Vestfold regionen.  

 

Hvem søker vi
Vi søker deg som er engasjert, opptatt av å holde deg faglig oppdatert, har god leveringskraft og ønsker å jobbe i et selskap som er ikke som andre IT-selskaper. Vi jobber med et bredt spektrum av fagområder, bl.a. arkitektur, BI, databaser, systemutvikling, UX /UI, strategi og testledelse. 

 

Hvordan er det å jobbe i Cloudberries
Vi er et fremoverlent seniorkonsulentselskap som har lite byråkrati, kort vei til beslutninger og der vi satser på deg: 


 

  • Du får jobbe med oppdrag som du mener er spennende

  • Du får faglig påfyll

  • Du blir invitert til hyggelige sosiale sammenkomster (og turer - med følge, selvfølgelig!)

  • Du får jobbe med noen av de flinkeste hodene i Norge - sjekk ut #MeetTheTeamMonday på LinkedIn for å bli bedre kjent med oss 

  • Du får muligheten til å påvirke retningen av selskapet

  • Du får en del av overskuddet eller eierskap i selskapet

 


Har du relevant høyere utdannelse, solid erfaring fra innovasjonsprosesser og/eller IT-bransjen, vil vi gjerne høre fra deg. Erfaring fra konsulentbransjen er en fordel, men evnen å levere og engasjere er viktigere.

Avdeling i Buskerud/Vestfold regionen

I 2021 etablerte vi en avdeling i Buskerud/Vestfold regionen. Vi søker flere gode konsulenter til avdelingen. Med minimum 3 års erfaring innen systemutvikling, test- eller prosjektledelse kan vi tilby deg en unik rolle i Cloudberries, med oppdrag nettopp i denne regionen. Er du interessert i å vite mer? Ta gjerne kontakt med leder av avdelingen, Øystein Kopstad, på 930 68 402 for en videre prat.

Avdeling i Romerike-regionen

I 2022 etablerte vi en avdeling i Romerike regionen. Vi søker flere gode konsulenter til avdelingen. Med minimum 3 års erfaring innen systemutvikling, test- eller prosjektledelse kan vi tilby deg en unik rolle i Cloudberries, med oppdrag nettopp i denne regionen. Er du interessert i å vite mer? Ta gjerne kontakt med leder av avdelingen, Jan Gulbrandsen, på 922 06 555, for en videre prat.

Avdeling i Rogaland-regionen

I 2023 etablerte vi en avdeling i Rogaland-regionen. Vi søker flere gode konsulenter til avdelingen. Med minimum 3 års erfaring innen systemutvikling, test- eller prosjektledelse kan vi tilby deg en unik rolle i Cloudberries, med oppdrag nettopp i denne regionen. Er du interessert i å vite mer? Ta gjerne kontakt med leder av avdelingen, Lisbeth Skogland, på 901 52 713, for en videre prat.

bottom of page