folka_edited_edited_edited.jpg
Klar for neste steg i din karriere?
Vi er på jakt etter flere nye utviklere til spennende oppdrag.

Cloudberries ble startet i 2019, og vi teller nærmere 80 håndplukkede digitale ildsjeler som deler samme ambisjoner og visjon om et litt annerledes IT-konsulentselskap. Vi gir våre kollegaer, #verdensbestekollegaer, muligheten til å påvirke selskapets retning og en del av overskuddet. 


Vi har opplevd en eventyrlig utvikling siden oppstarten, og er derfor på jakt etter flere konsulenter, til oppdrag både i Oslo og Buskerud/Vestfold regionen.  

 

Hvem søker vi
Vi søker deg som er engasjert, opptatt av å holde deg faglig oppdatert, har god leveringskraft og ønsker å jobbe i et selskap som er ikke som andre IT-selskaper. Vi jobber med et bredt spektrum av fagområder, bl.a. arkitektur, BI, databaser, systemutvikling, UX /UI, strategi og testledelse. 

 

Hvordan er det å jobbe i Cloudberries
Vi er et fremoverlent seniorkonsulentselskap som har lite byråkrati, kort vei til beslutninger og der vi satser på deg: 


 

  • Du får jobbe med oppdrag som du mener er spennende

  • Du får faglig påfyll

  • Du blir invitert til hyggelige sosiale sammenkomster (og turer - med følge, selvfølgelig!)

  • Du får jobbe med noen av de flinkeste hodene i Norge - sjekk ut #MeetTheTeamMonday på Linkedin for å bli bedre kjent med oss 

  • Du får muligheten til å påvirke retningen av selskapet

  • Du får en del av overskuddet eller eierskap i selskapet

 


Har du relevant høyere utdannelse, solid erfaring fra innovasjonsprosesser og/eller IT-bransjen, vil vi gjerne høre fra deg. Erfaring fra konsulentbransjen er en fordel, men evnen å levere og engasjere er viktigere.

Ny avdeling i Buskerud/Vestfold regionen

Vi starter nå en avdeling i Buskerud/Vestfold regionen og søker flere gode konsulenter. Med minimum 3 års erfaring innen systemutvikling, test- eller prosjektledelse kan vi tilby deg en unik rolle i Cloudberries, med oppdrag nettopp i denne regionen. Er du intressert i å vite mer? Ta gjerne kontakt med Managing Partner Robert Tenold på 480 55 483 for en videre prat.