Org. nr. 921957319

Tel. +47 90 84 84 32

Besøksadresse: Arbins gate 2, 0253 Oslo
Postadresse: Postboks 115, 2027 Kjeller 

©2019 by Cloudberries AS. 

Bli kjent med oss
#verdensbestekollegaer

Øyvind Thoresen

Cloudberries sin administrerende direktør  Øyvind har over 30 års erfaring innen IT-bransjen og har vært med på å bygge noen av Norges største IT-konsulentselskaper før han etablerte Cloudberries. 

#gründer #ledelse #bedriftskultur

Jan Fredrik Øveraasen

Jan Fredrik er Cloudberries sin CTO og konsulentleder. Han har 19 års erfaring fra konsulentbransjen og kommer nå fra stillingen som avdelingsleder for Java-utviklere i konsulentselskapet Bouvet. I Cloudberries er han ansvarlig for å bygge opp et nytt fagmiljø med fokus på sky- og systemutvikling.
 

#CTO #systemutvikling 

Anders Helling

Anders har nesten 20 års erfaring fra IT: hovedsakelig konsulentbransjen og innen systemutvikling, database og dataanalyse. Anders har vært innleid til store offentlig etater, samt både små og store private aktører i løpet av sin karriere. 

#systemutvikling #databaser 

Lars Martin Bredal

Lars Martin har over 10 års erfaring innen arkitektur og systemutvikling. Han finner sin moro i både små og store data, og er godt vant med datavarehus, rapportering, visualisering og analyse.

#arkitektur #systemutvikling

Øystein Kopstad

Øystein er teknisk prosjektleder med bakgrunn fra finans, helse og justis. Han er for tiden leid ut hos en sentral offentlig aktør, hvor han leder et prestisjetungt samarbeidsprosjekt med private institusjoner.

#prosjektledelse  

Loc Do Cao

Loc er en engasjert BI-utvikler og har erfaring fra integrasjon og utviklingsprosjekter innen bank, helse og telekom.

#integrasjoner #utvikling

Ole Erik Heggdalsvik

Ole har 8 års erfaring med business intelligence, og har jobbet mye forretningsrettet med dataanalyse og visualisering.

#dataanalyse #businessintelligence 

Simen Eidsmo Barder

Simen er en engasjert konsulent med bred teknisk kompetanse og erfaring fra bransjer som offentlig sektor, bank og olje. Han har jobbet med prosjekter innen maskinlæring, og med analyser og visualisering som BI-utvikler.

#maskinlæring #analyse

Erlend Halsteinli

Erlend er en erfaren arkitekt og utvikler med lang fartstid i bank- og forsikringsbransjen, hvor
han har jobbet som utvikler, teknisk team lead, funksjonell arkitekt og teknisk arkitekt.

#arkitektur #utvikling

Deg?

Vi er på jakt etter Deg som er rå på arkitektur, prosjektledelse, test eller Java. Vi kan tilby deg er både ansvar, eierskap, samt arena for deg å vokse og forme deg i forhold til din interesse og kompetanse.

Ta kontakt med oss for å høre mer!

dreamstime_xxl_113516221_redigert.jpg

Jan Gulbrandsen

Jan jobber med salg og forretningsutvikling. Han har en lang og variert bakgrunn innen telekom og IT. Han la grunnlaget i Forsvaret (16 år) hvor han tok mye av sin utdanning (Ingeniør-høgskole, Krigsskole), og ikke minst, fikk sin varierte praksis som teknisk offiser. 

#salg #forretningutvikling

Jan.jpeg

Sven Sailer

Sven er en erfaren testleder fra store og små utviklingsprosjekter innen bank og finans, og shippingbransjen.

#test #kvalitetssikring

Sven Seiler.jpg

Christina Aamnes

Christina har flere års erfaring innen prosjekt- og teamledelse, fra digitaliseringsprosjekter både i privat og offentlig sektor. Med en tverrfaglig utdanning innen organisasjonspsykologi og IKT, brenner hun for å bygge velfungerende team hvor eierskap og gode leveranser står i sentrum.

#prosjektledelse #digitalisering

Christina Aamnes.png

Daniel Nilsen

Daniel er en smidig utvikler med erfaring fra flere utviklingsprosjekter innen finans, helse og bank. Han er for tiden på oppdrag i kommunen og trives best i krysspunktet mellom teknisk test og utvikling.

#utvikling 

Daniel Nilsen.jpg

Anders Larsson

Anders har 25 års erfaring fra IT-bransjen innen salg, markedsføring og forretningsutvikling. Han kommer fra rollen som avdelingsdirektør i Webstep. Fra tidligere har han erfaring både fra store selskaper som IBM, Capgemini og Visma, samt nyetableringer av selskaper.
 

#salg #forretningsutvikling

Richard Johnsen

Richard har mer enn 20 års erfaring fra med å håndtere komplekse og virksomhetskritiske IT-prosjekter og programmer. Han har bred erfaring fra ulike roller både som rådgiver, prosjektleder, testleder og leder i ulike bransjer. 

#prosjektledelse #ledelse 

Sigrun Thornes

Sigrun har over 20 års fartstid innenfor Business Intelligence, og har erfaring fra hele verdikjeden, fra initiell datafangst frem til dashboards og forretningsanalyse. 

#businessintelligence #data

Ingvild Meyer Pedersen

Ingvild er en senior testleder med 21 års kompetanse og erfaring innen for fagområdet test. Hun har hatt sentrale roller som testleder og testrådgiver i komplekse systemer og krevende prosjekter i bransjer som; energi, telecom, offentlig sektor og finans. 

#testledelse 

Hans Petter Kristiansen

Hans Petter har jobbet med en rekke forskjellige områder innen utvikling, datavarehus, visualisering og analyse siden 2010. 

#utvikling #datavarehus

Tormod Kaldestad

Tormod har 10 års bransjeerfaring fra telekom, transport, reiseliv, forsvarsindustri og forsikring. Han har hjulpet kunder med alt fra å lage datavarehusløsninger til strategier for datafangst og markedskommunikasjon.

#datavarehus  

Tord Myklebust

Tord har 20 års erfaring fra IT, hovedsaklig fra konsulentbransjen innen systemutvikling, database, dataanalyse og rapporteringsløsniger.

#systemutvikling #databaser

Mogens Nielsen

Mogens har 12 års erfaring innenfor Business Intelligence og datavarehus; spesielt med datalast og rapportutvikling i forskjellige verktøy. 

#businessintelligence #datavarehus

Robert Tenold

Robert har nesten 20 års erfaring innenfor prosjektledelse, helt fra ide til gjennomføring. Han har lang erfaring som it-leder, prosjektleder og teamleder for en rekke offentlige og private, nasjonale og internasjonale selskaper. 

#prosjektledelse #ledelse

Vivian Borch

Vivian er sertifisert prosjektleder og har over 15 års  erfaring som prosjektleder og produkteier for smidige utviklingsprosjekter innenfor helse, olje og offentlig sektor. I tillegg har hun jobbet som BI utvikler, funksjonell arkitekt og rådgiver for definere løsninger og utviklingsprosesser.

#prosjektledelse #produktledelse

VivianBorchCloudberries(1).jpg

Marius Jensen

Marius er en erfaren datavarehuskonsulent. Han har opparbeidet seg bra kompetanse innenfor databaser, datamodellering, ETL-utvikling og rapportutvikling. 

#databaser #datamodellering

Marius Jensen.jpg

Thor-Arne Høiland

 Thor-Arne har flere års erfaring innen testfaget og RPA-utvikling. Han brenner for effektive arbeidsprosesser og skaper god kommunikasjon. Han har tidligere hatt en rolle hos en sentral offentlig aktør, der hadde han ansvar for prosjektets kvalitetssikring.

#test #RPA-utvikling

Thor-Arne.png

Stian Pettersen

Stian har solid erfaring fra systemutvikling på .net-plattformen, front-end-teknologi, og databaser. Stian har høstet bred erfaring fra ulike prosjekter i både offentlig og privat sektor.

#frontend #systemutvikling

Stian Pettersen.jpg

Hao Le

Hao har flere års erfaring innen testfaget, hvor han har hatt ulike roller innenfor test og anser seg selv som en allround tester hvor fokuset er å kunne benyttes i flere roller i et prosjekt.

Han har erfaringer innen telekom, finans og statistikkbransjen. 


#test 

Hao Le.jpg