Bli kjent med oss
#verdensbestekollegaer
arrow&v
 • Ailin Claussen

  Ailin har over 11 års erfaring innen ledelse i detaljhandel og rekruttering, og innehar en unik kombinasjon av kompetanse på ressurser, resultater og salg.

  #rekruttering #kompetanse

 • Anders Helling

  Anders har nesten 20 års erfaring fra IT: hovedsakelig konsulentbransjen og innen systemutvikling, database og dataanalyse. Anders har vært innleid til store offentlig etater, samt både små og store private aktører i løpet av sin karriere.

  #systemutvikling #databaser

 • Anders Larsson

  Anders har 25 års erfaring fra IT-bransjen innen salg, markedsføring og forretningsutvikling. Han kommer fra rollen som avdelingsdirektør i Webstep. Fra tidligere har han erfaring både fra store selskaper som IBM, Capgemini og Visma, samt nyetableringer av selskaper.


  #salg #forretningsutvikling

 • Anders Strømme

  Anders har over 20 års erfaring fra ulike roller i IT bransjen. De siste årene har Anders levert rådgivning og teknisk bistand knyttet til migrering til sky, håndtering av hybride løsninger og optimalisering av IT-løsninger og driftsrutiner for mange av Norges største virksomheter.

  #rådgiver #migrering

 • Andreas Askeland

  Andreas er en analytisk problemløser og Data Engineer. Han er en systemutvikler som brenner for å klargjøre data for analyse.

  #datavarehus #BI

 • Arild Frode Hansen

  Arild Frode har spesialisert seg innen datavarehusløsninger, og fokus har vært på rådgivning , kravspesifikasjon, information management, datavarehusarkitektur, databaseteknologi, datamodell, datakvalitet, og konvertering/migrering. De siste årene har han jobbet mye med etablering av rapporteringssalg og utvikling av rapporter til bruk for BI.  #datavarehus #rådgivning

 • Arild Spersrud

  Arild er en erfaren teknisk tester hvor han har spesialisert seg på testautomatisering. Han har jobbet innenfor bank, helse og offentlig sektor. Arild har en bred erfaring med ulike automatiseringsverktøy og forskjellige programmeringsspråk og han brenner for å kunne automatisere og effektivisere.

  #test #testutvikler

 • Ayhan Ileri

  Ayhan Ileri har en solid teknisk bakgrunn med inngående kunnskap til mange av de sentrale delene i et moderne Java-utviklingsmiljø. I prosjekt er han både en effektiv do-er og en viktig sparringspartner for kunder på et mer forretningsmessig nivå.  #java #utvikling #scrum

 • Birger Aune

  Birger Aune er Seniorkonsulent innen datavarehus, BI-løsninger og dataintegrasjon med erfaring fra en rekke prosjekter både i privat og offentlig sektor.

  #BusinessIntelligence #datavarehus

 • Christina Aamnes

  Christina har flere års erfaring innen prosjekt- og teamledelse, fra digitaliseringsprosjekter både i privat og offentlig sektor. Med en tverrfaglig utdanning innen organisasjonspsykologi og IKT, brenner hun for å bygge velfungerende team hvor eierskap og gode leveranser står i sentrum.

  #prosjektledelse #digitalisering

 • Christopher Lindner

  Christoph har lang erfaring som Business Intelligence utvikler og prosjektleder fra bransjer som shipping, olje og gass, energi og kraftbransjen. Christoph har en Master i SCM og Logistikk og er flink som bindeleddet mellom forretningsbehov og teknisk løsninger.  #businessintelligence #arkitektur

 • Daniel Nilsen

  Daniel er en smidig utvikler med erfaring fra flere utviklingsprosjekter innen finans, helse og bank. Han er for tiden på oppdrag i kommunen og trives best i krysspunktet mellom teknisk test og utvikling.

  #utvikling

 • Diako Kezri

  Diako er en senior .NET utvikler med erfaring innen utvikling av nye digitale tjenester. Han er godt bevandret i både frontend- og backendutvikling, og vant til å jobbe i smidige utviklingsteam med DevOps og med AWS skytjenester.

  #.Net #DevOps

 • Eirik Flacké

  Eirik har erfaring som prosjektleder og IT-konsulent fra media-, event- og helsebransjen. Kartlegging, prosjektering, migrering og opplæring er noen av områdene han har vært involvert i på en rekke prosjekter for større private og offentlige kunder de siste årene.

  #prosjektledelse #PowerBI #migrering

 • Erlend Halsteinli

  Erlend er en erfaren arkitekt og utvikler med lang fartstid i bank- og forsikringsbransjen, hvor
  han har jobbet som utvikler, teknisk team lead, funksjonell arkitekt og teknisk arkitekt.

  #arkitektur #utvikling

 • Geir Nordmark

  Geir jobber med design, konsolidering og utvikling av nye innovative dataplattformer. Basert på sine leveranser sørger han for at kunden får et bedre datagrunnlag for sine beslutninger og prosessoptimaliseringer. Geir sitt teknologifokus er Informatica PowerCenter, BusinessObjects, Oracle og MS SQL databaser.  #dataplattformer #design

 • Geir Normann Hansen

  Geir er en meget erfaren fullstack systemutvikler og Scrum Master med erfaring innenfor hele livssyklusen av et utviklingsløp. Geir brenner for å utnytte teknologien for å realisere gode løsninger med høy forretningsverdi gjennom smidige metoder. Han trives både i backend og frontend, og har god kompetanse på Java og Spring med tilhørende teknologier.

  #mikrotjenester #utvikling

 • Hans Olav Sund

  Hans Olav har erfaring fra test og utvikling i store prosjekter innen bank/finans, telekom og dagligvare. Hans Olav har programmeringsbakgrunn med fordypning i Java, Python og SQL, samt smidig og tradisjonell prosjektmetodikk, testing og testautomatisering.  #test #utvikling

 • Hans Petter Kristiansen

  Hans Petter har jobbet med en rekke forskjellige områder innen utvikling, datavarehus, visualisering og analyse siden 2010.

  #utvikling #datavarehus

 • Hao Le

  Hao har flere års erfaring innen testfaget, hvor han har hatt ulike roller innenfor test og anser seg selv som en allround tester hvor fokuset er å kunne benyttes i flere roller i et prosjekt.

  Han har erfaringer innen telekom, finans og statistikkbransjen.


  #test

 • Henrik Fyhn

  Henrik er en meget erfaren Business Analytics konsulent med et hovedfokus på Business Intelligence med Power BI og skytjenestene på Azure.  #businessintelligence#azure

 • Hilde Naas Rødseth

  Hilde jobber med salg og forretningsutvikling. Hun har lang erfaring innen rådgivning, salg og prosjektledelse for en rekke kunder og bransjer innen bl.a. IT, Retail, og Event.  #salg #forretningsutvikling

 • Jan Gulbrandsen

  Jan jobber med salg og forretningsutvikling. Han har en lang og variert bakgrunn innen telekom og IT. Han la grunnlaget i Forsvaret (16 år) hvor han tok mye av sin utdanning (Ingeniør-høgskole, Krigsskole), og ikke minst, fikk sin varierte praksis som teknisk offiser.

  #salg #forretningutvikling

 • Joachim Lous

  Joachim har over 20 års erfaring med systemutvikling i roller som arkitekt, fullstack utvikler og teamleder, i senere år med hovedvekt på større virksomhetssystemer i Java.

  #utvikler #arkitekt #java

 • Jonas Røineslien

  Jonas er løsningsarkitekt og jobber mye med integrasjoner. Han setter seg fort inn i nye tjenester og har mye erfaring med workshops hos kunde.  #løsningsarkitekt #scrum

 • Knut Magne Aalborg

  Knut Magne har over 20 års erfaring innen IT, med roller som rådgiver, prosjektleder og utvikler. I de senere år har han spesialisert seg innen Datavarehus og er en viktig sparringspartner og støttespiller for sine kunder.  #datavarehus #BI #rådgivning

 • Lars Martin Bredal

  Lars Martin har over 10 års erfaring innen arkitektur og systemutvikling. Han finner sin moro i både små og store data, og er godt vant med datavarehus, rapportering, visualisering og analyse.

  #arkitektur #systemutvikling

 • Loc Do Cao

  Loc er en engasjert BI-utvikler og har erfaring fra integrasjon og utviklingsprosjekter innen bank, helse og telekom.

  #integrasjoner #utvikling

 • Magnus Blütecher Dysthe

  Magnus er en teknisk tester og testutvikler med spesialisering innen automatisering, ytelse og programmering. Han er en engasjert teamplayer og faglig nysgjerrig.

  #testutvikler #java

 • Marius Jensen

  Marius er en erfaren datavarehuskonsulent. Han har opparbeidet seg bra kompetanse innenfor databaser, datamodellering, ETL-utvikling og rapportutvikling.

  #databaser #datamodellering

 • Mats Myhre

  Mats er frontendutvikler med lang driftserfaring og har jobbet med flere ulike webteknologier. Han har også erfaring med grafisk design og utvikling av innhold og har stor interesse for dette. Mats har i tillegg erfaring som teknisk tester og testleder, noe han nyter godt av som utvikler.  #utvikler #tester

 • Mogens Nielsen

  Mogens har 12 års erfaring innenfor Business Intelligence og datavarehus; spesielt med datalast og rapportutvikling i forskjellige verktøy.

  #businessintelligence #datavarehus

 • Morten Eriksen

  Morten har fortid i Microsoft Global Cybersecurity Practice og sitter på bred internasjonal erfaring som rådgiver innen Microsofts portefølje på IT sikkerhet, Microsoft Azure plattformen og hybrid infrastruktur.  #azure #rådgiver

 • Nanna Mjørud

  Nanna er en erfaren fullstack javautvikler, med forkjærlighet for backend, gjerne i DevOps-team. Hun trives godt i smidige prosjekter, og holder seg godt oppdatert på ny og relevant teknologi.

  #java #utvikling

 • Nils Ove Tendenes

  Nils Ove Tendenes er en erfaren og allsidig utvikler med prosjekterfaring fra bank, offentlig sektor, samt som gründer i eget selskap. Av språk har Nils Ove mest erfaring med Java/Kotlin, Javascript og Python, men liker seg best når han får sette seg inn i noe nytt.  #java #utvikling

 • Olav Brandt

  Olav har bred erfaring fra Business Intelligence, software-utvikling og virksomhetsstyring. Han har verdifull kompetanse fra krysningspunktet mellom IT og forretning, og har opparbeidet seg god forståelse for hele utviklingsløpet - fra det forretningsmessige behovet defineres, til den tekniske løsningen leveres.

  #BI #prosjektledelse

 • Ole Erik Heggdalsvik

  Ole har 8 års erfaring med business intelligence, og har jobbet mye forretningsrettet med dataanalyse og visualisering.

  #dataanalyse #businessintelligence

 • Petter Bronsta

  Petter er seniorkonsulent og har jobbet som tech-lead og utvikler i staten- Her har han blant annet jobbet med å videreutviklet portalløsninger  #dataplattformer #tech-lead

 • Ragnar Haugland

  Ragnar leverer smarte datavarehusprosjekter i store og små prosjekter, graver ut kundens data og transformerer dette over til nye strukturer som skaper verdi for forretningen. Ragnar har erfaring med Oracle, Microsoft og Informatica og har med det god kjennskap til ulike ETL verktøy for konsolidering av forskjellige dataplattformer.  #datavarehus #dataplattformer

 • Rasmus Rimestad

  Rasmus er en fullstack utvikler med flere års erfaring fra både frontend og backend, i tillegg til DevOps og Linux serverkonfigurasjon. Feilsøking er en av lidenskapene hans.

  #utvikler #devops

 • Robert Tenold

  Robert har nesten 20 års erfaring innenfor prosjektledelse, helt fra ide til gjennomføring. Han har lang erfaring som it-leder, prosjektleder og teamleder for en rekke offentlige og private, nasjonale og internasjonale selskaper.

  #prosjektledelse #ledelse

 • Samuel Daniel

  Samuel er en erfaren DevOps-utvikler og nettsky-spesialist med gode analytiske evner. Han gir seg ikke før ting virker som det skal. Samuel er AWS sertifisert, og har erfaring med å bygge på AWS plattformen og migrere workloads over på AWS, og ser gjerne etter oppdrag i denne retningen.


  #aws #devops

 • Semjon Terehhov

  Semjon har 11+ års erfaring på Microsoft dataløsninger som SQL Server, SSIS, SSAS, Azure og Power BI. Han er en engasjert og initiativrik BI- og datavarehuskonsulent med tung kompetanse innen data-arkitektur, backend og noen års erfaring innen frontend.  #datavarehus #BI #utvikling

 • Sigrun Thornes

  Sigrun har over 20 års fartstid innenfor Business Intelligence, og har erfaring fra hele verdikjeden, fra initiell datafangst frem til dashboards og forretningsanalyse.

  #businessintelligence #data

 • Simen Eidsmo Barder

  Simen er en engasjert konsulent med bred teknisk kompetanse og erfaring fra bransjer som offentlig sektor, bank og olje. Han har jobbet med prosjekter innen maskinlæring, og med analyser og visualisering som BI-utvikler.

  #maskinlæring #analyse

 • Steffen Stolpe

  Steffen har bygget opp en sterk og bred erfaring fra Microsoft365 migreringsprosjekter de siste årene. Han har jobbet med både implementering, migrering, utrullingskoordinering og brukeradopsjon av størstedelen av tjenestene i Microsoftporteføljen.  #sky #utvikling

 • Stein-Arne Hedberg

  Stein-Arne har spisskompetanse innen teknisk test og testledelse. Han har stor interesse for hvordan man kan effektivisere kvalitetssikring og forbedre kvalitet på både kode og prosesser.

  #testutvikler #testledelse

 • Stian Pettersen

  Stian har solid erfaring fra systemutvikling på .net-plattformen, front-end-teknologi, og databaser. Stian har høstet bred erfaring fra ulike prosjekter i både offentlig og privat sektor.

  #frontend #systemutvikling

 • Stian Røsnes

  Stian er en meget erfaren seniorkonsulent med dyp teknisk kunnskap innen Microsoft SQL og MS BI porteføljen. Han har jobbet som BI konsulent i nesten 15 år, og påtar seg med glede tekniske utfordringer, så vel som komplekse utviklingsoppdrag.  #utvikler #BI

 • Sven Sailer

  Sven er en erfaren testleder fra store og små utviklingsprosjekter innen bank og finans, og shippingbransjen.

  #test #kvalitetssikring

 • Thiago Silva

  Tiago har god erfaring med dataplattformer og sky-tjenester. Han har jobbet med kunder som har behov for real-time data og self-service analyser. Han hjelper organisasjoner med å bli enda mer datadrevet. Og ønsker å jobber videre med datavarehus, arkitektur og big data.  #dataplattformer #sky

 • Tone Semmen Hansson

  Tone har 15 års erfaring som konsulent med ulike roller i prosjekter innenfor fagsystem- og datavarehusutvikling, samt business intelligence og rapporteringsløsninger i både offentlig og privat sektor.  "businessintelligence #datavarehus

 • Tord Myklebust

  Tord har 20 års erfaring fra IT, hovedsaklig fra konsulentbransjen innen systemutvikling, database, dataanalyse og rapporteringsløsniger.

  #systemutvikling #databaser

 • Tormod Kaldestad

  Tormod har 10 års bransjeerfaring fra telekom, transport, reiseliv, forsvarsindustri og forsikring. Han har hjulpet kunder med alt fra å lage datavarehusløsninger til strategier for datafangst og markedskommunikasjon.

  #datavarehus

 • Torulf Mollestad

  Torulf har lang erfaring med anvendelse av analysemetoder innen et stort antall ulike industrier og forskjelligartede problemstillinger. Hans kompetanse strekker seg over bl.a. analyse og maskinlæring, den analytiske prosessen, administrasjon av modeller og logikk, samt logiske og tekniske arkitekturer for støtte av disse.  #analyse #AI #maskinlæring

 • Vivian Borch

  Vivian er sertifisert prosjektleder og har over 15 års erfaring som prosjektleder og produkteier for smidige utviklingsprosjekter innenfor helse, olje og offentlig sektor. I tillegg har hun jobbet som BI utvikler, funksjonell arkitekt og rådgiver for definere løsninger og utviklingsprosesser.

  #prosjektledelse #produktledelse

 • Øystein Kopstad

  Øystein er teknisk prosjektleder med bakgrunn fra finans, helse og justis. Han er for tiden leid ut hos en sentral offentlig aktør, hvor han leder et prestisjetungt samarbeidsprosjekt med private institusjoner.

  #prosjektledelse

 • Øystein Sundsbø

  Øystein har bakgrunn som systemutvikler med spesielt fokus på Microsoft SQL Server, .NET og WCF. Han har jobbet i prosjekter med programvareutvikling, integrasjoner, migreringer, administrasjon og rådgivning på tekniske utfordringer, hvor hans rolle har variert fra DBA til teknisk prosjektleder og arkitekt.  #utvikling #devops

 • Øyvind Julsrud

  Øyvind er en fullstack-utvikler med solid kompetanse innen programvareutvikling generelt og webutvikling spesielt. Han trives godt i en rolle som gir han mulighet til å jobbe kundenært hvor han kan fungere som et skjæringspunkt mellom kunde og leverandør.  #java #devops

 • Øyvind Thoresen

  Cloudberries sin administrerende direktør Øyvind har over 30 års erfaring innen IT-bransjen og har vært med på å bygge noen av Norges største IT-konsulentselskaper før han etablerte Cloudberries.

  #gründer #ledelse #bedriftskultur

Org. nr. 921957319

Tel. +47 459 16 666

Besøksadresse: Arbins gate 2, 0253 Oslo
Postadresse: Postboks 115, 2027 Kjeller 

©2019 by Cloudberries AS.