top of page

NYHETER

Lurer du på hva som skjer hos Cloudberries? Her finner du de siste nyhetene. 

VELKOMMEN THOMAS

1.3.2019

Thomas Pronstad har begynt hos Cloudberries og er allerede i gang med sitt første oppdrag hos en stor kunde innen telecom. Han har over 10 års erfaring innen utvikling, særlig java. Før Cloudberries var han ansvarlig for software engineering teamet hos Get. Thomas er sterk på backend utvikling og evner å forstå komplekse systemer, samt lede team.

“Jeg hadde et ønske om å kunne forme min egen arbeidsplass samt utfordre meg selv innen nye bransjer og teknologier - derfor valgte jeg Cloudberries”. 

VELKOMMEN FINN-ROBERT

18.3.2019

Finn-Robert Kristensen har begynt hos Cloudberries som partner og konsulent. Finn-Robert har 18 års erfaring innen arkitektur og systemutvikling og kommer fra Eika Gruppen der han var ansvarlig for IT-løsninger innen forsikring. Før Eika var han med på flere store moderniserings- og transformasjonsprosjekter samt i innovative, rask voksende selskaper. Finn-Robert er allerede i gang med sitt første oppdrag hos en ledende aktør innen telekom. 

 

"Det er en spennende mulighet å kunne være med på Cloudberries fra starten av, og kunne påvirke selskapets retning samt oppdrag jeg jobber med. I tillegg er det inspirerende å være del av et fagmiljø som spesialiserer på innovasjon."

ØYVIND THORESEN STARTER CLOUDBERRIES

1.1.2019

Øyvind Thoresen, med 30 år under beltet innen IT-konsulentbransjen, har etablert Cloudberries for å møte økende behov for seniorkompetanse innen IT og for å bygge en selskapskultur der de ansatte får muligheten til å påvirke selskapets retning og sin egen arbeidshverdag, samt eierskap i selskapet. 

"Vår visjon er å levere konsulenter som ikke bare er de dyktigste, men også svært engasjerte - dette er en forutsetning for at de kan levere de beste resultatene hos kundene våre. Derfor satser vi mye på våre ansatte, som er håndplukket - akkurat som multer." 

I april 2019 teller Cloudberries over 30 seniorkonsulenter. 

bottom of page